Geen zin om te koken? Lekkere én gezonde bereide gerechten en traiteurdienst

Bezoek onze zaak

Met zorg bereide kant-en-klaar maaltijden, ook eenpersoonsporties!

Geen tijd om te koken? U heeft het even te druk? Of u wilt zonder stress genieten van uw bezoek en toch een heerlijke maaltijd op tafel toveren? Versmarkt De Saedeleer - Roggeman in Lede, bij Aalst heeft de oplossing; perfecte bereide maaltijden die u enkel even in de oven of microgolfoven moet opwarmen.

Snel een lekkere, verse en gezonde maaltijd op tafel, zonder te koken?

Dat kan met de artisanale bereide gerechten van Versmarkt De Saedeleer - Roggeman in Lede, bij Aalst. Hun bereide schotels met verse ingrediënten zijn met liefde bereid. Ontdek het gevarieerd aanbod bereide gerechten en de traiteurdienst van Versmarkt De Saedeleer – Roggeman en bestel meteen online!

Lekkere, bereide gerechten met liefde gemaakt

Versmarkt De Saedeleer - Roggeman zorgt niet enkel voor een smakelijke maaltijd, maar ook voor inspiratie. Elke week staat een ander gerecht in de kijker én in promotie. Benieuwd naar de toppers onder de bereide schotels? Spaghetti Bolognaise, hamburger met spinaziepuree, balletjes in tomatensaus of zalm met roze pepersaus en puree staan bovenaan het verlanglijstje van de klanten. Wie dol is op klassiekers zal watertanden bij evergreens van de Belgische keuken zoals stoofvlees of vol-au-vent of tong in Madeirasaus.

Op zoek naar bereide gerechten in Lede? Of naar een goede en betaalbare traiteur? Bekijk het aanbod van Versmarkt De Saedeleer - Roggeman in Lede, bij Aalst hier en bestel meteen online. De traiteurgerechten kunnen zelf opgehaald worden. Indien gewenst is een professionele bediening beschikbaar voor communie- of lentefeesten, jubileums of huwelijksfeesten.

Contacteer ons

Openingsuren

Maandag Gesloten

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag 08:00 - 18:00

Zondag 08:00 - 12:00

Contacteer ons

Contactgegevens

Versmarkt De Saedeleer - Roggeman

Rammelstraat 46

9340 Lede

  053 80 25 09

  info@versmarkt-ds.be

Kwaliteit is onze naam, versheid onze faam!